Vroege Vogels - In de avond dansen, in de ochtend fris!

VVoel jij ook die jeukende dansvoeten bij het horen van oude tunes, maar heb je 's ochtends ook kids die aan je bed springen, sportplannen die roepen of gewoonweg geen zin een brakke zaterdag? Zet dan een dikke cirkel om vrijdag 27 oktober, want wij hebben de perfecte oplossing voor jou! 

Welkom bij "Vroege Vogels", het feest dat een knipoog geeft naar het verleden terwijl het de uitdagingen van het heden omarmt. Het decor? Club Air/Our House, de legendarische plek waar de echo's van het verleden nog steeds weerkaatsen in de harten van vele Amsterdammers.

Hier draait alles om balans: voldoende feesten, maar op tijd thuis om je schoonheidsslaapje te pakken. Geen overvolle clubs, geen eindeloze rijen, gewoon de juiste dosis mensen om ouderwets te dansen, flirten en feesten.

🎶 De soundtrack van de avond is een muzikale reis door de tijd: van swingende disco naar pakkende pop, van relaxte reggae naar rockende rock, van vrolijke vibes naar hiphop beats, en alle onweerstaanbare dansdeuntjes die daar tussenin en daarbuiten zweven. 🎶

Het feest begint vroeg, dus zorg dat je op tijd bent om optimaal te kunnen genieten! De line-up? Een hereniging van de oude garde van de "Terug naar Toen" feesten. Dus bereid je voor op een nostalgische trip down memory lane!

Trek je funky dansschoenen aan, laat de stress van de week achter je en duik in een avond vol plezier bij Club Air/Our House op 27 oktober. "Vroege Vogels" is het perfecte recept voor iedereen die houdt van een goed feest, maar ook van een verfrissende nachtrust!

LINE UP:

Nick White
Mister Nice Kai
Juvanice
Team Terug naar Toen

Hosted by MC Confettie

Datum: 27 oktober
Tijd: 17:00u - 23:30u

Tickets:
Vroege Vogel: €10,-
Normale Vogel: €15,-
Late Vogel: €17,50

P.S. En als kers op de taart hebben we een speciale verrassing voor je aan het einde van de avond! Tussen 00:00 en 01:00 kun je met je kaartje een heerlijke "Vroege Vogels" nachthap halen bij Mesud. Maar vergeet niet, we gaan wel op tijd naar huis! 😉

EXTRA BONUS: De eerste 100 kaartjes geven ook toegang tot het Our House museum vóór 19:00, om alvast in de sfeer te komen. Een perfecte manier om je avond te beginnen!